WALK-IN CLINIC

Missoula Bone & Joint

This project is set in a development park in a rapidly changing section of Missoula. While mostly one story, a second story provides striking views of the Missoula valley and surrounding mountains and rivers.

The design emphasizes long lasting, low maintenance materials and energy efficient strategies. Numerous, large clerestories drop natural light throughout the facility.

Photo credit: MMW Architects

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google