RATTLESNAKE RESIDENCE

Located in a forested neighborhood at the bottom of a deep mountain valley, this family home makes the most of its limited views and semi-natural setting. An open interior encompasses occupants with natural light, allowing daylight to pass from the highest windows down to the basement through floor openings at the entry level.

One enters the home into a double height circulation space with a framed view of Mount Jumbo. The great room has open plan living, kitchen, and dining areas under a tall sloping ceiling. Large south facing windows and patio doors open up to the sunny backyard.

Photo credit: Bryant Photographics

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google