2016 SOUTHGATE MALL NOW CARE

Western Montana Clinic

This project relocated the Western Montana Clinic Now Care to a fresh new location within Missoula’s Southgate Mall. The clinic doubled in size to include additional exam rooms, the latest in x-ray technology, and provide more generous spaces that reflect Western Montana Clinic’s mission “to provide patients with the same high quality of health care they expect for their families”.

The clinic refreshed the iconic mountainous wood privacy screen with a frameless glass façade. Interior finishes utilize a crisp clean color palette softened with warm wood tones and highlighted by accent lighting.

Photo credit: Hixson Studio

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google