2020 SOUTHGATE MALL NOW CARE

Western Montana Clinic

The new home for Western Montana Clinic Now Care at Southgate Mall provides for the continued growth of Western Montana Clinic. Patients are greeted by a sinuous fa├žade of wood columns and frameless glass which create a welcoming and open feel.

Thin, floating planes of cross-laminated timber add warmth to the space while highlighting the entrance and reception desk. A clean and concise palette of finishes carry through to the clinic’s interior. Above the nurse station, a skylight provides staff with natural light and a connection to the outside. The addition of a multi-use area allows for various community events as well as a flexible meeting space for staff.

Photo Credit: Bryant Photographics

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google